(Afgelopen) Bleekveld Partners: Cultuur rond het Bleekveld

Van zaterdag 8 oktober t/m zaterdag 15 oktober organiseren de Bleekveld Partners het project ’Cultuur rond het Bleekveld’

De deelnemende partners zijn; Bibliotheek Goes, Podium ’t Beest, Theater de Mythe, Kunstuitleen de Bevelanden, De Zeeuwse Muziekschool, KCE Oosterschelderegio en Katoen.

In deze week kunnen bezoekers tegen een kleine bijdrage deelnemen aan vele culturele activiteiten; zo kun je zelf een insectenhotel bouwen, tekenen op het kleurenfeest of je eigen digitale gezichtsfilter maken. Ook kun je mee doen aan een urban sketching workshop in de buitenlucht, een kijkje nemen bij de muziekschool en nog veel meer leuks!

In de avond geniet je van Portugese klanken bij de FADOpelos voorstelling, luister je naar een lezing over moderne Franse kunststromingen of dans je mee op de fanfare-punkmuziek van de Kift.

Naast alle activiteiten werkt kunstenaar Barre Verkerke van donderdag 13 oktober t/m zaterdag 15 oktober elke dag aan het ‘’Bleekveld Partners’’ kunstwerk op het plein. Kom vooral een kijkje nemen!

Klik HIER voor de flyer met een volledig overzicht van alle activiteiten

 

Partners