VERPLAATST > Informatiemiddag & jezelf laten zien zomerspektakel

Op zaterdag 12 februari organiseren wij een informatiemiddag voor alle geïnteresseerde verenigingen en degenen die op individuele basis willen meedoen (spelers, zangers, dansers, muzikanten, acrobaten, figuranten, etc.) aan het Goes-Europajaar spektakel in 2022. Voor het Goes-Europa spektakel willen we ook weer een projectkoor samenstellen. Iedereen die hieraan mee wil doen, is welkom op deze informatiemiddag. Deze bijeenkomst organiseren we in de foyer van Theater de Mythe op het Bleekveld 1 in Goes om 15:30.

Ook als je achter de schermen je steentje wilt bijdragen (grime, kostuums, opbouw, decor, etc.) ben je welkom. Je hoort daar alles over het Europaspektakel: Info over het verhaal, de speellocatie, de repetities, de voorstellingsperiode, de werkwijze etc.

Iedereen die zich al heeft aangemeld kan die dag om 15.30 komen. Nieuwe aanmeldingen of afmeldingen kan je sturen naar europa@goes.nl

Daarnaast organiseren we op zaterdag 19 februari een ''jezelf laten zien middag''. We noemen het geen auditie, maar wil je graag een rol in het nieuwe zomerspektakel en ga je ervan uit dat we je talenten nog niet kennen, laat jezelf dan zien of horen. Iedereen die mee wil doen aan het Goes-Europa Zomerspektakel 2022 kan op deze middag z’n kans grijpen. Deze middag is in de Muziekschool Zeeland aan de Westwal 45 in Goes.

Als je mee wil doen met het zomerspektakel vragen we je om te mailen naar europa@goes.nl, zodat we het opgaveformulier toe kunnen sturen sturen.

We zien jullie graag dan!