Europa Festival

Een van de hoogtepunten van het Goes-Europajaar is het Europafestival in de binnenstad van Goes. Vier dagen lang kunnen bezoekers genieten van Europese bieren, gerechten, muziek, kunst en curiosa. Entertainment voor jong en oud!

Europees Bierfestival

Voor het bierfestival hebben wij een speciaal proefglas laten maken bij het Goese bedrijf Global Glass. Herbruikbaar, duurzaam en onbreekbaar met het logo van ons bierfestival, een echte collectors item!

Dit glas draagt bij aan het drinkgenot van de vele verschillende kwaliteitsbieren op het Goese bierfestival. Natuurlijk ontbreken de bieren van Slot Oostende niet, maar daarnaast zijn er ook fantastische; ambachtelijke, traditionele en craftbieren van onder andere: White Pony uit Italië, kasteel brouwerij Vanhonsebrouck uit België, De Leckere, Frontaal, De Naeckte Brouwers, Dutch Bargain, festival bieren van brouwerij ‘t Gansje & Jens van Stee en nog veel meer!

Koop alvast je online voucher voor je glas incl. 2 munten, zodat je direct kunt gaan proeven! Geen bierdrinker? Geen probleem! Er is een fris / wijn bar aanwezig alsmede fruitbieren van spontane gisting, en uiteraard prachtige non alcoholische craftbieren! Goes Europa Bierfestival heeft alle ingrediënten voor een gezellige Europese middag / of / avond inclusief live muziekje voor de sfeer in het mooie sfeervolle centrum van Goes! 

Voorverkoop is UITVERKOCHT. Alleen nog deurverkoop. 

Fiësta Europa

De Grote Markt is het decor voor Fiësta Europa, een evenement voor heel de familie! Op deze internationale feestmarkt kun je ontdekken, proeven en genieten van al het moois en lekkers dat ons continent te bieden heeft. Marktkramers uit heel Europa verkopen specialiteiten uit hun land of streek. Van Spaanse paella en Portugese Pastel de Nata tot Franse gedroogde worsten en Italiaanse pasta’s!

We kunnen er van alles over schrijven, maar de unieke sfeer op Fiësta Europa moet je bovenal beleven! Laat je onderdompelen in deze vrolijke mix van talen en culturen, van smaken, geuren en kleuren. Maak een praatje met de vriendelijke standhouders die ijverig hun waar aanprijzen. Leer een paar woordjes Hongaars, oefen je Italiaans, Frans of Duits. En dat allemaal dichtbij huis!   

Moe van het shoppen en alle nieuwe indrukken, kun je op het gezellige terras bijkomen met een drankje en genieten van de beste internationale gerechten. Deze worden ter plekke vers voor jou bereid! Ondertussen zorgen live muzikanten voor een heerlijke vakantiesfeer. Kinderen kunnen zich onder toezicht uitleven in het kinderdorp. Houd voor meer info onze website en social media in de gaten.

Kunst en curiosa op de Goese Kade

Wandelend over de Goese Kade, waan je je deze zomer in het Franse Montmartre. Portrettekenaars uit Goes en omstreken leggen gezichten vast van gewillige passanten, net als in Parijs. Een klassiek orkest speelt op de achtergrond, terwijl je langs verschillende kraampjes en winkels loopt met kunst en curiosa. Bezoek de verschillende kunstgalerijen en strijk neer op een gezellig terras aan het water, voor een mediterraan hapje en drankje in de zon. Wat wil je nog meer!