Fiësta Europa - Europese delicatessen

Tijdens het Europa Festival van 14 t/m 17 juli geniet je vier dagen lang van Europese bieren, gerechten, muziek, kunst en curiosa in de Goese binnenstad

De Grote Markt is het decor voor Fiësta Europa, een evenement voor heel de familie! Op deze internationale feestmarkt kun je ontdekken, proeven en genieten van al het moois en lekkers dat ons continent te bieden heeft. Marktkramers uit heel Europa verkopen specialiteiten uit hun land of streek. Van Spaanse paella en Portugese Pastel de Nata tot Franse gedroogde worsten en Italiaanse pasta’s!

We kunnen er van alles over schrijven, maar de unieke sfeer op Fiësta Europa moet je bovenal beleven! Laat je onderdompelen in deze vrolijke mix van talen en culturen, van smaken, geuren en kleuren. Maak een praatje met de vriendelijke standhouders die ijverig hun waar aanprijzen. Leer een paar woordjes Hongaars, oefen je Italiaans, Frans of Duits. En dat allemaal dichtbij huis!   

Moe van het shoppen en alle nieuwe indrukken, kun je op het gezellige terras bijkomen met een drankje en genieten van de beste internationale gerechten. Deze worden ter plekke vers voor jou bereid! Ondertussen zorgen live muzikanten voor een heerlijke vakantiesfeer. Kinderen kunnen zich onder toezicht uitleven in het kinderdorp. Houd voor meer info onze website en social media in de gaten.